Velkomme til Alle i Legeland

Velkomme til Alle i Legeland          
Viborg International Forening vil gerne invitér børn og forældre med til hygge i Legeland i forbindelse med Eid-ul-Fitr efter Ramadan.  
d. 15. eller 16. juni fra kl 11:00 til ca. kl. 19:00 (hold lige selv øje med hvornår, der er Eid)
Prisen er 45 kr pr. person (hvis man betaler kontingent til forening)
Hvis man ikke betaler kontingent til foreningen, er prisen 65kr pr. børn. Kr.20,- ekstra for en times trampolin og kr.20,- for  strømper hvis ikke man har i forvejen
Der er som altid gratis Slush Ice til de små og gratis The/Kaffe til de voksne. Der er naturligvis også mulighed for at købe mad og drikkevarer derhenne.  
I må rigtig gerne sprede budskabet til jeres familier og venner, så de er informeret.  
Mvh. Viborg International Forening.  
TLF:51233523

Invitationen til Kvinder og børnene Arrangement i Viborg Legeland

 

Invitationen til Kvinder og børnene
Arrangement i Viborg Legeland Torsdag den 10. 5.2018 .fra kl.11- til  19:00
Viborg internationale forening vil hermed invitere jer på en hyggelig aften i Viborg legeland, hvor vi børnene kan motionere og røre os på en sjov måde.
Der er gratis kaffe/the til de voksne deltagere og børnene får en slush ice.
Der er også mulighed for at købe mad og andre drikkevarer, da Viborg Legeland har en Café/kantine, For at kunne deltage til arrangement er der en entre på 45kr. de er ekstra strømper til kr.20,hvis du ikke Medlems foreninger der 85kr+
det er ekstra strømper til kr.20
Med Venlig Hilsen
Viborg Internationale Forening
TLF.51 233523

Evaluering Cross-over 2016

Evaluering Cross-over

Projektet som vi har holdt i perioden 01/9-2015 – 31/3 – 2016, med 3 informations- og diskussions møder, hvoraf det overordnede emne var “alkohol og stoffer” for 2 af projekterne og 1 enkelt omhandlede kønssygdomme og uønsket graviditet . ift. de 2 første arrangementer, så var de organiseret med bestemte målgrupper; et af arrangementerne var forbeholdt de unge, et andet arrangement var forbeholdt forældrene.
Informations- og diskussionsmøderne har forløbet succesfuldt, folk har været glade og deltagere syntes selv at det har været meget lærerigt. Oplægsholdere var i form af en SSP-konsulent og en jordemodre. To personer, der arbejder med sexsygdomme og graviditet samt unge mennesker til dagligt. Oplægsholderne har været meget overrasket over, at der har været en del unge til de her møder, som faktisk hørte efter og interesserede sig meget indenfor det, så de har også været meget positiv overrasket og glade for at holde oplægget.
Vi har selv været meget positiv overrasket over deltagere-tallet, med et fremmøde på gennemsnutligt 81 deltager + personale og oplægsholder.
Vi som Viborg Internationale Forening er meget glade for vores samarbejde med Cross-over, og er selv personlig meget glade for vores samarbejde med Henrik og Mille, og det er jeg meget taknemlig for. Og vil derfor med glæde fortsætte vores samarbejde med jer.

Med Venlig Hilsen
Viborg Internationale Forening
Seynab Handulle

 

 

Træningscenter for kvinder

Velkommen i træningscenter for kvinder            

Fra aktivitetsplanen for fri motion, i Viborg International Forening.

træning1 træning2

Nu da vi tættere på sommeren, starter sæsonen for frimotion officielt op. Som sædvanligt er vi, i Viborg Internationale Forening interesseret i så hvidt muligt at opfylde jeres ønsker. I dette tilfælde er det, det ene køn, som får deres meget efterspurgte træningscenter, som kun er forbeholdt kvinder og unge piger .

Vi starter op fredag d. 10 april, klokken 16:00– her vil der være den første prøvetræning, derfor er det vigtigt alle kommer den dag. I fremtiden vil træningen foregå 2 gange om ugen, til den simple pris på 60,- kr om måneden.
Hver anden søndag vil der også være mulighed for zumba med instruktør, i hallen ved siden af. – Dette er inkluderet i den samlede pris.

  • Fredag fra 16:00-18:00
  • Søndag fra 14:00-16:00
  • Adresse: Vævervej 8 B, 8800 Viborg
  • Vi glæder os utroligt meget til at se jer, og tage godt imod jer! J

Med venlig hilsen:

Viborg Internationale Forening.

www.viborgif.dk  tlf .51233523/  vibsom@hotmail.com

  • Translate: